fbpx
Skip to content

Tot ce ar trebui să știți despre Meta

meta sitebit

Dacă folosești în mod normal Facebook sau chiar „internet-ul”, ar fi trebuit să dai peste cuvântul Meta de un milion de ori. În acest articol , vom acoperi tot ce este despre Meta și la ce ne putem aștepta de la această platformă virtuală, așa că să începem…

Zuckerberg a anunțat că Facebook își va schimba numele sub noul nume Meta pentru a-și sublinia viziunea „metaversului”.

Metaversul este locul în care lumea fizică și cea digitală se unesc. Este un spațiu în care reprezentările digitale ale oamenilor (prin avatare personalizate create de tine) interacționează la locul de muncă sau în jocuri, întâlnindu-se în biroul lor, mergând la concerte și chiar probând haine.

Pentru a detalia acest lucru în termeni foarte simpli, internetul se află în prezent în faza sa 2D, în care, de obicei, comentați postările oamenilor sau videoclipurile YouTube pentru a interacționa cu ei. Cu toate acestea, metaversul îl duce în faza 3D a internetului, unde puteți interacționa cu oamenii pe un videoclip sau postați pe YouTube, în loc să vă comentați unul pe celălalt. Sună atât de bine dacă îți imaginezi cum ar funcționa.

Facebook a investit foarte mult pentru a dezvolta această tehnologie și, bineînțeles, știm cu toții că pentru ca aceasta să funcționeze fără probleme, vom avea nevoie de o viteză de conexiune la internet fără probleme și nu numai.

Deoarece nu există concurență ZERO pe piață pentru această nouă tehnologie de acum, ar schimba jocul pentru Zuckerberg.

Imaginează-ți câțiva ani mai târziu jucând tenis de masă cu prietenul tău purtând o pereche de ochelari. Ar fi uimitor, nu?

Așadar, aceasta este o simplă descoperire a ceea ce este Meta și la ce vă puteți aștepta în viitor.

Pentru a înțelege mai multe despre ceea ce urmează vă recomandăm video-ul de mai jos… vizionare plăcută! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »