fbpx
Skip to content

Publicul dumneavoastră preferă textul? Imagini? Video? Audio?

sitebit.ro google analytics

Știind acest lucru, toate vor fi mai importante decât oricând în 2019.

“Trebuie să înțelegeți ce se așteaptă cineva să găsească atunci când interoghează un cuvânt sau o frază și trebuie să le oferiți răspunsul în cel mai simplu mod posibil”, a declarat Mindy Weinstein, CEO al Market Mindshift.

Motoko Hunt, presedintele AJPR, adaugand că interesele, gusturile si preferintele publicului tau se pot schimba mai repede decat crezi.

“Chiar dacă conținutul site-ului dumneavoastră. este perfect scris și optimizat, dacă este făcut pentru un public greșit, acesta nu va crește afacerea”, a spus Hunt.

Site-ul web de înaltă performanță de mâine este dedicat publicului, a declarat Julia McCoy, CEO al Express Writers. “Dacă site-ul dvs. îmbunătățește călătoria publicului dumneavoastră, veți fi recompensați de Google și vizitatorul dumneavoastră va investi în dumneavoastră.”, a spus McCoy.

Acest lucru este deosebit de important deoarece clasamentele au fluctuat în ultimul an pentru a ajuta la integrarea intenției semantice a interogării de căutare a unui utilizator, a declarat Jesse McDonald, specialist în SEO și director de operațiuni pentru TopHatRank.com.

“Va fi mai critic decât oricând SEO iar specialiștii în domeniul conținutului să se concentreze în mare măsură asupra intenției utilizatorilor cuvintele cheie pe care le vizează în timp ce creează conținut”, a declarat McDonald.

Casie Gillette, directorul principal al marketingului digital de la KoMarketing, a observat de asemenea schimbarea Google în intenția de cuvinte cheie.

“Trebuie să ne gândim mai mult la pâlnie (“funnel”) și unde ne-am dori să ne petrecem timpul”, a spus Gillette. “Vreau să-mi petrec timpul și banii încercând să obțin un rang mai larg sau ar trebui să mă concentrez mai degrabă asupra termenilor, în cazul în care cumpărătorii sunt mai informați și sunt mult mai probabil să fie interesați de ceea ce vând?

Pentru a vă adapta la această schimbare în 2019, va trebui să schimbați modul în care ați făcut cercetarea dumneavoastră de cuvinte cheie, a declarat Chuck Price, fondatorul SEO-ului măsurabil.

“Când faci cercetări în 2019, este imperativ să verifici SERP-urile pentru a vedea dacă site-uri precum al dumneavoastră sunt clasate pentru o frază țintită”, a spus Price. “Dacă topurile SERP sunt umplute cu directoare sau site-uri de revizuire și site-ul dumneavoastră nu este unul dintre acestea, treceți la o altă expresie.”

Acum este timpul să opriți potrivirea expresiilor de cuvinte cheie și să începeți să vă asigurați că conținutul dumneavoastră răspunde în totalitate la întrebările pe care le pune audiența dumneavoastră prin căutare, a declarat Jeremy Knauff, CEO al Spartan Media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »